Υπηρεσίες

Η εταιρεία Λάχανης, είναι μία τεχνική εταιρεία με σύγχρονο πνεύμα και επαρκή γνώση στην οικολογική  δόμηση προωθώντας και εφαρμόζοντας προϊόντας και συστήματα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, υγρομόνωσης με σκοπό την προστασία και  βελτίωση των κτιρίων.

Το εύρος των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

Θερμομόνωση

Εφαρμόζοντας  την θερμομόνωση εξωτερικά στα κτήρια,  πετυχαίνουμε την απόλυτη προστασία του κτιρίου από τη ζέστη και το κρύο, ( υλικές φθορές), με αποτέλεσμα το κόστος για θέρμανση και δροσισμό να μειώνεται αρκετά.

Επίσης με την χρόνια εμπειρία μας στον χώρο των μονώσεων μπορούμε να εγγυηθούμε την σίγουρη εξοικονόμηση ενέργειας: πρώτον διότι με την θερμομόνωση εξαλείφονται οι θερμογέφυρες από τα σημεία επαφής των δοκών και των υποστυλωμάτων με την τοιχοποιία.: δεύτερον και σημαντικό είναι πως πετυχαίνουμε μείωση 45-60% στην κατανάλωση ρεύματος και αυτό διότι εφαρμόζεται η βασική αρχή που λέει « Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ».

Διαβάστε περισσότερα »

Υγρομόνωση

Όλες οι κατασκευές εκτίθενται όλο και συχνότερα σε έντονες καταπονήσεις λόγω παρουσίας υγρασίας και μόνιμης επαφής με το νερό. Στην προσπάθεια προστασίας και στεγανοποίησης τους, η εταιρεία μας έχει συνδυάσει και αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα υλικών και τεχνικών, προσφέροντας λύσεις υψηλών προδιαγραφών για κάθε έργο. Παρέχονται συστήματα προορισμένα για απλές και σύνθετες κατασκευές με χρήση μεμβρανών επικόλλησης και μεμβρανών επάλειψης.

Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό με γνώση των πιο αποδοτικών εφαρμογών με ασφαλτικά, πολυουεραθανικά, ακρυλικά και λοιπά συστήματα στεγανοποίησης για υψηλής απόδοσης και ανθεκτικότητας αποτελεσμάτων.

  • Στεγανοποίηση υπογείων
  • Στεγανοποίηση και θερμομόνωση δωμάτων, μπαλκονιών, ταρατσών
  • Στεγανοποίηση φυτεμένων δωμάτων
Διαβάστε περισσότερα »

Ηχομόνωση

Η οικοδομική ακουστική εξετάζει το πρόβλημα της διάδοσης του ήχου σε κτίυια, είτε αυτός προέρχεται από εξωτερικές πηγές θορύβου (όπως κυκλοφοριακός, αεροπορικός κλπ) είτε από πηγές θορύβου οι οποίες δημιουργούνται†στο εσωτερικό του.

Κατά το στάδιο σχεδιασμού ενός κτιρίου έχει μεγάλη σημασία να ληφθούν υπόψη οι απαιτήσεις για τον έλεγχο και τη μείωση του θορύβου μεταξύ των περιοχών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ακουστική άνεση και καλή ηχομόνωση. Αν δε ληφθούν υπόψη στο στάδιο σχεδιασμού μπορεί μια κατά τα άλλα καλομελετημένη κατασκευή να αποτύχει να ικανοποιήσει τις ποιοτικές απαιτήσεις των χρηστών της.

Οι απαιτήσεις για τον έλεγχο και τη μείωση θορύβου υπακούσουν στις προδιαγραφές και τους κανονισμούς που θέτει η κάθε χώρα. Τα μεγέθη αξιολόγησης της ηχομόνωσης , οι συνθήκες μέτρησης καθώς και η μορφή και το περιεχόμενο των μετρήσεων για την αποτίμηση της, προκύπτουν από διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι επιθυμητές στάθμες θορύβου σε διάφορους χώρους ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται δίνονται από τους κανονισμούς της κάθε χώρας. Στην Ελλάδα υπάρχει ο Ελληνικός Κτιριοδομικός Κανονισμός.

Η εμπειρία μας στο χώρο αυτό με τη βοήθεια των συνεργατών μας, μας βοηθά να μελετήσουμε σωστά το αντικείμενο αυτό με τελικό αποτέλεσμα την ικανοποίηση των χρηστών των κτιρίων.

Διαβάστε περισσότερα »